Inget skuttande och spontan inhandlad julklapp

15 taggade barn stod och hoppade av iver utanför omklädningsrummet iväntan på att dörrarna skulle låsas upp. Lite förvånade var vi föräldrar, huvudledaren brukar vara på plats när vi kommer. Idag kom han inte alls. Tråkigt för barnen som inte fick gympat något idag. Han svarade inte i telefon när medhjälparen försökte få tag i honom heller så vi hoppas såklart att inget har hänt honom, att han bara försov sig idag. Busan har pratat om det hela dagen. Hon kan inte riktigt förstå varför jag inte vet helt hundra varför han inte kom. Hon förväntar sig att jag ska ha svar på allting. Veta allting, kunna allting och ordna allting. Sådana krav hon har lilla tösan.

Eftermiddagen bjöd på utelek i flera timmar tillsammans med pappan och kompisar. Fullt ös för våra fina två och bra att de fick tankat lite pappatid nu när de inte kommer träffas på två dagar.

Handlade på Ica Maxi och de har 25% på leksaker så det hängde med lite julklappslego hem tillsammans med matvarorna. Perfekt!

Kommentarer
Postat av: Lottiz - Fotograferande fyrabarnsmamma

Perfekt med rabatter bara passa på då ju och skönt att få lite julklappar köpta. Skulle med behöva börja snart och iaf planera vad våra barn ska få, brukar ta ett tag då det är så svårt att komma på bra julklappar som de inte tröttnar på efter bara några gånger.

Svar: Ja, inte nog med julklappar som ska fixas, barnen fyller dessutom år i november och i december. Välplanerat ;). Så mycket som ska handlas blir det. Även om de såklart inte behöver överösas av presenter. För som du skriver så ska de ju användas också. Inte bara finnas där och bidra till röran på deras rum :).
minafinaste.blogg.se

2012-10-07 @ 21:13:59
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Coquina

Tråkigt att det inte blev någon gympa :) kika gärna in hos mig där du just nu kan vinna mässbiljetter och biobiljetter :)

2012-10-08 @ 08:33:23
URL: http://www.coquina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0