Konstig feber och sushi

Gårdagen blev inte riktigt som planerad. Busan hade fortsatt ont i knäet och fick stå över gymnastiken. Det var ingen glad tjej som haltade runt här hemma. Lite bättre blev det av bio på stadsbiblioteket och utelek hela eftermiddagen. Men så kom vi in hela familjen och efter 30min kommer tösen och säger att hon fryser mycket. Varm som en kamin. Från ingen feber till hög i ett svush. Det är ytterst sällan vi ser henne så, hon var helt matt, hängig och tyst. Väldigt tyst. Busen som inte sovit middag på 4-5dagar nu var så trött att även han satt helt tyst vid matbordet. Det har nog...aldrig skett. Vi hade kunnat höra en nål falla på golvet. Det var nästan lite...onaturligt faktiskt ;). Alla som har ätit mat tillsammans med oss vet vad jag menar ;).
 
Så isäng kom barnen och lillgrabben börjar hosta. Och hosta. Och hosta. Då är det inte det lättaste att ha slutat med "nattvälling" för det har "vi" minsan nu. Han är så duktig så, en flaska i soffan och sen tandborstning och nattning i sängen. Ingen mat på kvällen eller natten när han vaknar, det ni, det är inte illa han som innan slukade TVÅ flaskor vid nattning och sen minst en på natten. Men till saken, han vaknade igår av hostan om och om igen så tillslut fick jag gå och lägga mig och ha honom hos mig.
 
Idag vaknade tösen feberfri. Så har hon sen varit hela dagen. Knäet känner hon inte av heller. Vad var det där för konstig feber? Nåja pigg har hon varit. Lillebror däremot är snorig som attan. Men ingen feber eller så. Så fullt ös har det varit här hemma, speciellt så när vi inte gått utanför dörren. Höll på att bli tokig ett tag men det löste sig det med. Fick en kväll utanför hemmet att se fram emot så då gick det lättare att få bättre tålamod ;)
 
Sushi hemma hos bästatse vännen, film, barnkläder och snack. Japp japp sämre kan man helt klart ha det!!! Fin fina me&i kläder som äntligen hittat rätt efter lite strul. Goos sushi, love it, och lika god kärleksmums efter maten. Twilight på i bakgrunden, vi laddar upp för premiären av nya nu i november =) ett måste såklart!
 
Nu sova innan lillen vaknar....

Kommentarer
Postat av: Jannie

skönt att höra att de mår bättre!
Skumt det där med febern på damen,men man kan ju inte veta allt! ; )
O jädrar vilken kväll du fick!
Inte något som saknades inte!
Kram på er

2012-10-24 @ 15:34:21
URL: http://ettforsoktilldagbok.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0