På äventyr i skogen

Tossungarna busar för fullt
 
Imorse pylsade vi på oss kläder så att vi skulle klara en utedag i skogen. Det blev en underbar höstdag med sol och kylig luft. Barnen (och vi) klättrade på stock och sten, gick balans och pratade om växter och djur. Vi grillade korv och sen även bullar. De var nämligen lite frusna och fick tina på grillen ;). En mysig dag tillsammans med finaste vännerna. Vi har pratat om att ta oss ut i skogen i flera veckor. Det trots att den ligger på nära gångavstånd. Nu blev det av och som sagt mycket lyckat!
 
Lillgrabben åt inte speciellt mycket lunch och när vi varit hemma ett tag efter alla timmarna ute så fick han 39.7graders feber bara så där, pang. Som storasyster fick för ganska exakt en vecka sen. Skillnaden är ju dock att han varit snorig och hostig i en vecka nu. Skämtade med Busan om att hon fick febern och lillebror förkylningen ;). För på henne blev det inget mer än just feber en dag. Återstår att se om han är feberfri imorgon. Det roliga är att vi pratade om det i skogen, jag berättade att han sovit hela natten i sin säng för första gången sen vi slutade ge välling på natten. Fick då svaret: då blir han sjuk nu ska du se. Och ja, det blev han ju. Det slår ytterst sällan fel, varför varför är det så? Varje gång han sover en hel natt så är det som om han laddar upp för kommande sjuka. Galet.
 
Lite bilder på Busan och hennes bästis kommer här:
 
 
 
 
 
Busen blev inte så bra på dagens bilder, han snorade mest och såg inte så nöjd ut på nån bild trots att han inte alls var missnöjd när vi var iväg. Så idag blev det mest bilder på tösen. Bästisens lillasyster blev inte heller så lik sig på bilderna jag tog på henne. Tur att det kommer fler tillfällen :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0